Storgata Terrasse

Les mer om prosjektet her. Finn-annonse: her.

Arbeidene er nå godt i gang. De første boligene forventes å være innflytningsklare i juni 2019. Er du interessert? Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller kom innom kontoret for å se modellen av prosjektet.

Egen hjemmeside her.

E-post: sobbl@sobbl.no   Tlf: 69131000

47 leiligheter solgt! Fortsatt flotte leiligheter i alle størrelser til salgs!

Her finner du oversikt over hvilke leiligheter som er solgt og reservert.

 

5 solgt!

Grålum II

Endelig kan vi presentere et nytt boligprosjekt på Grålum!

8 funkisboliger i par. Alle boligene får sin egen garasje integrert i boligbygget.

Praktiske og godt utnyttede planløsninger over to plan. To stuer og to bad. Walk-in closet til det største soverommet. Alle boligene er like store, 115 m2 BRA.

Prosjektet er organisert som et borettslag og fristen for å melde forkjøpsrett er gått ut. De resterende boligene selges nå etter prinsippet "først til mølla".

Se prospektet her. Se også annonse på FINN.NO. Du kan også komme innom oss for mer informasjon.


Hus til leie i Pellygata 49

Boligen går over to plan, og har garasje. Liten gressplen. P-rom ca.161 kvm./BRA 167 kvm. Kort vei til gågate, Kulåsparken, butikker, skoler, buss og tog.

               

Se mer her om boligen/søknadsskjema.


Medlemsfordeler

Et medlemskap i SOBBL er mer enn muligheten til å benytte forkjøpsrett!

Alle medlemmer i SOBBL får en rekke medlemsfordeler, fra bl.a. Kraftinor, Montèr, Lampehuset, Flügger Farve, Forsikringer for medlemmer, G-sport/G-max med flere.

Husk: Power og G-sport/G-max er med i avtalen! Vis medlemskortet i butikken for å få evt. rabatt, og trekk kortet i betalingsterminalen for å få bonus. I Sarpsborg finner du Power på Tunejordet og G-sport på Storbyen og Amfi Borg.


Les mer om alle medlemsfordelene her.


Få medlemskortet som app!

     

Nå kan du laste ned SOBBL Medlem og få medlemskortet og alle medlemsfordelene rett på mobilen. I tillegg kan du overføre bonus og se boliger på forkjøpsrett. Du må ha med medlemskortet eller registrert bankkort for å få bonus.

For å komme i gang må du ha ditt medlemsnummer og postnummer. Har du allerede aktivert medlemskortet ditt, skal du bruke e-post og passord du opprettet ved aktiveringen. Les mer her: MedlemsfordelerEnklere betaling av felleskostnader

AvtaleGiro og eFaktura

Få enklere betaling av månedlige felleskostnader med AvtaleGiro og/eller eFaktura. Du kan bestille begge produktene i din nettbank.

Ved å kombinere AvtaleGiro og eFaktura får du automatisk trekk fra konto og varsling om trekk.

Du kan eventuelt kontakte oss for å få tilsendt blankett for å tegne AvtaleGiro.


SOBBLs bankforbindelse