SOBBL

Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag forvalter i dag ca. 215 boligselskap med ca. 5700 boliger og har ca. 15.000 medlemmer.

Kontakt oss

Åpningstider:

Mandag - fredag 08:00 - 16:00

Besøksadresse: St. Mariegt. 112

Postboks 335, 1702 Sarpsborg

Tlf: 69 13 10 00

E-post: sobbl@sobbl.no

Org.nr: 848 720 712

OM OSS

Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag (SOBBL) er et samvirkeforetak som har til hovedformål å skaffe boliger til andelseierne gjennom borettslag eller på annen måte og å forvalte boliger for andelseierne.

SOBBL er forretningsfører for alle typer boligselskap; borettslag, sameier og boligaksjeselskap. Vi påtar oss også prosjektleder oppdrag for borettslagene, både store og små prosjekt. 

Våre kunder er fra store deler av Østfold, og vi har derfor kontor både i Sarpsborg og i Rakkestad. Virksomheten vår er fordelt på avdelingene forvaltning, økonomi og teknisk. I tillegg har SOBBL datterselskap SOBBL Eiendomsmegling AS, som er franchisetaker i Grimsøen & Partners.

Avdeling Sarpsborg

Avdeling Rakkestad

sobblnytt119_knapp_277x183.png
sobbl_regnskap2018_knapp.png
 

SOBBL EIENDOMSMEGLING AS - GRIMSØEN & PARTNERS

 
Grimsøen_sort_std_logo.png

Eie Sarpsborg endret våren 2019 navn til Grimsøen & Partners.
Grimsøen & Partners består av erfarne meglere med god kunnskap om boligmarkedet i Østfold, og vi holder til i SOBBLs lokaler i Sarpsborg. Alle har solid lokalkjennskap om hva som rører seg i nærområdet, og hva sarpingene er opptatte av. Flere av meglerne er født og oppvokst i Sarpsborg og omegn, og vet derfor om alle fordelene ved å bo i byen. Denne kunnskapen brukes aktivt når vi selger boliger, og vi deler gjerne erfaringer enten du skal kjøpe eller selge.  


Lang tilknytning i Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag gjør at meglerne i Grimsøen & Partners har en trygg og solid forankring i byen, noe som kommer kundene til gode. Vi bryr oss om lokalmiljøet og stedets utvikling.

Vi har også en avdeling sentralt i Rakkestad vis a vis Marker Sparebank

Ta kontakt med oss på tlf: 69 11 32 00