OM OSS

Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag (SOBBL) er et samvirkeforetak som har til hovedformål å skaffe boliger til andelseierne gjennom borettslag eller på annen måte og å forvalte boliger for andelseierne.

SOBBL er forretningsfører for alle typer boligselskap; borettslag, sameier og boligaksjeselskap. Vi påtar oss også prosjektleder oppdrag for borettslagene, både store og små prosjekt. 

Våre kunder er fra store deler av Viken. Virksomheten vår er fordelt på avdelingene forvaltning, økonomi og teknisk.

 

I tillegg har SOBBL datterselskap SOBBL Eiendomsmegling AS, som er franchisetaker i Grimsøen & Partners.

sobblnytt120_banner_277x183.png
sobbl_regnskap2018_knapp.png
 

SOBBL EIENDOMSMEGLING AS - GRIMSØEN & PARTNERS

 
Grimsøen_sort_std_logo.png

Grimsøen & Partners består av erfarne meglere med god kunnskap om boligmarkedet i Østfold, og vi holder til i SOBBLs lokaler i Sarpsborg. Alle har solid lokalkjennskap om hva som rører seg i nærområdet, og hva sarpingene er opptatte av. Flere av meglerne er født og oppvokst i Sarpsborg og omegn, og vet derfor om alle fordelene ved å bo i byen. Denne kunnskapen brukes aktivt når vi selger boliger, og vi deler gjerne erfaringer enten du skal kjøpe eller selge.  


Lang tilknytning i Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag gjør at meglerne i Grimsøen & Partners har en trygg og solid forankring i byen, noe som kommer kundene til gode. Vi bryr oss om lokalmiljøet og stedets utvikling.

Ta kontakt med oss på tlf: 69 11 32 00

SOBBL

Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag forvalter i dag ca. 220 boligselskap med ca. 5900 boliger og har ca. 16.000 medlemmer.

Kontakt oss

Åpningstider:

Mandag - fredag 08:00 - 15:30

Besøksadresse: St. Mariegt. 112

Postboks 335, 1702 Sarpsborg

Tlf: 69 13 10 00

E-post: sobbl@sobbl.no

Org.nr: 848 720 712